Omdömessida

Det  bästa stället för att se vad våra klienter tycker om oss är att kolla in Google

 
7 kommentar(er)

Här kan du ge omdömen om oss

Göm
2019.04.29 Skrivet av Alexander
Micke på Sthlms Körkortsmottagning har hjälpt mig med hela processen, varit otroligt noga, tydlig och framförallt väldigt lugnande och professionell.
Rekommenderar denna mottagning alla dagar i veckan
2016.10.04 Skrivet av Lena W
Att få hjälp hos Stockholms körkortsmottagning var det som direkt gjorde skillnad i mitt liv. Rädd och farligt nere möttes jag av en varm lugn röst som direkt gav mig en känsla av att allt inte är kört och att jag inte var helt värdelös. Fick snabbt en tid och personen med den varma erfarna rösten var lika varm och förtroende ingivande som rösten. Med hjälp av honom klarade jag att stå ut i 4 år och 20 dagar och är nu helt fri. Tack så mycket👍🙋
2016.04.14 Skrivet av Maximilian
Skitbra ställe som löser såna här byråkratiska tramsproblem som intyg för nån lätt diagnos utan problem, sköna gubbar som jobbar där som förstår en och inte är stela eller dryga som så många andra psykologer kan vara utan man får ett trevligt bemötande och för en tusing får man ett bra och ärligt intyg skickat till trafikverket. Kan rekommendera dem definitivt.
2014.07.14 Skrivet av Daniel
Jättebra och snabb service! Trevlig personal som förstår ens situation istället för att "titta snett". Man känner sig rätt säker när man får kontakt med dem trots att man är i en dålig situation. Jag rekommenderar Sthlms körkortsmottagning starkt.
2014.05.20 Skrivet av juanes
Tack för att ni finns! Äntligen ett ställe som ser oss som har haft lite oflyt. Bra personer som verkligen är ett stöd om det skulle behövas. Snabbt och väldigt proffsigt. Jag har tipsat mina "hombres" som hamnat i smma situation.
Hyffsade priser! Rekommenderas hårt!
2014.01.11 Skrivet av Micke
Jag hälsar gamla klienter från Den gamla mottagningen välkomna till den här nya mottagningen. Givetvis också nya klienter som redan valt att låta oss sköta deras ärende är väldigt välkomna. Ni som känner mig vet att ni är i trygga händer.
Ses!!!
Skrivet av